Tylko iskra nie idzie od akusa :D jak nie wiezysz to moge nagrać filmik w najblizszym czasie jak bede w garażu tylko chyba mnie narazie nie bedzie bo w poniedziałek wyjeżdzam ale jakbyś bardzo chciał to ci nagram.
Ps albo dla porównania zobacz sobie jakiś dirty przecież one nie maja akusa i tez odpalają.
heheh no wiadome ze bez akusa da sie odpalic wystarczy tylko zaplon wlaczyc a do tego nie trzeba miec aku... on poprostu otwiera doplyw pradu niedawno mialem peugeota speedake i jezdzilem caly rok bez akusa tylko kierunki mi nie dzialaly a reszta tak być moze w made in china jest tak to zrobione ze wszystko idze z akusa choc watpie...
[ Dodano: 30 Lipiec 10, 13:56 ]
up...
moze ktos mi doradzi co jeszcze moze byc przyczyna... głowica nowa, cylinder nowy, tłok nowy, gaznik po czyszczeniu... moze cewko-moduł ? chociaz iskra jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum