Ja przerobiłem mini ścigacza. Wsadziłem do niego silnik z motorynki. Popierdziela nieźle. Nie powiem narobiłem się trochę ale efekt jest piorunujący. Dla wszystkich którzy myślą o tym doradzam aby łańcuch i zębatki niech będą z motoryny. Szybciej jedzie!! No i trzeba pobawić się ze światłami bakiem i tylnim hamulcem. Ogólnie to zawaliste przedsiebzięcie dla małych dzieci ale i nie tylko:D ja mam 189cm wzrostu i jechałem na tym hehehe. Masa :D
chomiaczek [Usunięty]
Wysłany: 2 Lipiec 07, 20:00
Zamierzam teraz wsadzić do 2 mini scigacza silnik z simsona sr 51. Będzie jeszcze szybszy. Tylko będzie trudno go utrzymać. Ale coś za coś. Takie przeróbki tylko dla wariatów. Podsumowując to z silnikiem z simsona jest mniejszy problem bo nie trzeba przerabiać napędu bo jest po tej samej stronie co zębatka tylna. Z silnikiem z motoryny musiałem przerabiać tył ale wszystko wyszlo cacy:D pozdro dla fanatyków przeróbek <lol>
..ja z kumplem mieliśmy silnik wsk 175 i rame samemu pospawialismy i taka mała TeZRa nam wyszła xD bak troche duzy, jedna sprezyna z tylu tlumik do gory..klatka, stelaz..z miejsca na gume rwie :) i tak z 80 pojdzie ..nie wiem bo licznika nie robilismy..ale Hand Break'a ma zaciski brembo wszystko spoko..leci miód cud malina..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum