Wysłany: 17 Styczeń 10, 18:42 Malaguti f12 POMOCY !!!
Witam! Jestem Nowy... Mam Malaguti f12 phantom z 97' i mam pytanie... Co Moze Byc Nie Tak Ze Skuterem Jesli w wakacje Wymienilem Cylinder, tlok i pierscienie, Nie Ma Blokady Na Wariatorze, Tłumik Sportowy Firmy "Gianelli" <bo wiecej ten model podobno blokad nie ma> A Sprzet Jedzie Tylko 50km/h ??!! Prosze o Szybka Odpowiedz Najlepiej Na Gg; 7630349 - Z Góry Dzieki ;))
No np. wymiana tłumnika nie da za wiele bez zmiany na lżejsze rolki, itd.
Po prostu niektóre części nie będą ze sobą współgrać bez wymiany innych, lub po prostu są źle dobrane.
Poczytaj troche o tuningu.
ok ale ten skuter<znajomy ma ten sam model na seryjnym tlumiku i ciagnie mu 80km/h> to co moze byc z moim... ...moze krzywy wal albo cos podobnego??? odpiszcie
Zobacz ten wał. Może jeszcze zainwestuj i wymień sprzęgło sportowe ze sprężyną centralną.
licznik mi nie dziala ale pokazywal ostatnio 50km/h a nie widze zadnej roznicy a nawet wydaje mi sie ze jedzie jeszcze wolniej a mozecie wyslac mi jakis przykaladowy link do tego sprzegla bo nie moge znalesc ;// dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum